4 tips för att köpa kläder på rea och utförsäljning

Många klädbutiker på nätet erbjuder regelbundet utförsäljningar och reor, särskilt efter storhelger som jul och nyår och när säsongen skiftar. Men alla vill vi väl spara pengar året runt?

Här följer fyra konkreta tips på hur du kan få rabatt och spara pengar på klädköp varje gång

 

1. Bevaka de stora butikerna

Asos.com och Nelly.com är störst på mode på nätet och erbjuder överkomliga priser på både herr -och damkläder

Asos vänder sig framförallt till kunder i tjugoårsåldern, som letar efter tuffa, trendiga och hippa kläder. Asos erbjuder det allra senaste inom mode och finns i nästan varje land i hela världen.

De har cirka 80,000 produkter från varumärken som:

Monki

Adidas

Boohoo

Weekday

New Look

Noisy May

Chi Chi London

Nelly riktar sig till mode- och skönhetsmedvetna tjejer och killar. Varje dag får de in 300 nya plagg från världskända modehus.

Utöver sin egna märken, NLY Trend, NLY Shoes, NLY Lingerie och NLY Design erbjuder de även mode från till exempel:

Topshop

River Island

Only
Nike

Vero Moda

Adidas original

 

På Nelly och Asos kan du regelbundet hitta utförsäljningar, rabattkoder och kampanjkoder, så se till att du bevakar Nelly.com och Asos.com, om du letar efter prisvärda plagg från kända klädmärken.

 

2. Prenumerera på nyhetsbrev

Inte nog med att du får en rabatt på 15 % på ditt första köp hos Nelly, med Nelly fri frakt kod får du också gratis leverans och kan på så vis spara ännu mer pengar.

Om du registrerar dig för deras nyhetsbrev får du kampanjkoder och rabatter skickade direkt via e-post och du får även förtur till deras reor och utförsäljningar!

 

3. Sök efter rabattkoder

Asos har en riktigt bra sida med outletpriser, där du alltid kan hitta riktiga fynd (till exempel har de upp till 60 % rabatt på deras helt underbara klänningar just nu).

Men visste du att de även erbjuder studentrabatter? Det är sant, som student får du 10 % rabatt på alla köp! Fyll bara i deras formulär för att få din egna personliga rabattkod på Asos.

 

4. Ha tålamod

De absolut bästa klippen hittar du alltid i slutet av säsongen. Många butiker ligger lite i förkant, så ofta kan du hitta till exempel ett par billiga kängor ett par månader innan vintern är helt över.

Det är vanligt att butiker låter nya plagg hänga uppe i sex till åtta veckor innan de rear ut dem, så om du väntar i cirka två månader kan du få kanske 10, 25 eller till och med 50 % rabatt på de där snygga byxorna som just kom in!

Skicka ditt svar